Privatlivspolitik

Beskyttelse af personlige data

Velkommen til Anotherauction. Vi er optaget af at beskytte dit privatliv og ønsker at informere dig om, hvordan vi indsamler, bruger og beskytter dine personlige data. Denne privatlivspolitik forklarer vores privatlivspolitikker og -praksis.

Indsamling af personlige data

Når du opretter dig som kunde beder vi dig om at oplyse visse personlige data. For at kunne byde på en vare skal du som minimum oplyse navn, adresse, e-mail og telefonnummer. Ønsker du at sælge, skal du ligeledes oplyse bankinformationer samt ID.

Dine persondata indhentes, registreres, opbevares og anvendes udelukkende med henblik på at gøre det muligt for dig at købe eller sælge varer hos os samt til at overholde vores bogføringsmæssige forpligtelser eller forpligtelser i henhold til forbrugerlovgivningen. Endvidere anvendes dine persondata til at informere dig om nyheder og tilbud, hvis du aktivt har accepteret dette.

Vi anvender derudover dine personoplysninger for at kunne afhente eller levere dine varer. Vi deler i den forbindelse relevante personoplysninger med de sælgere vi samarbejder med. Sælger benytter alene dine oplysninger til at fuldføre de aftaler, du har indgået med dem og os.

Ud over dine persondata indsamler vi oplysninger om, hvilke produkter du byder på, køber eller sælger, fortryder eller reklamerer. Det gør vi, fordi vi til enhver tid skal tilsikre at alle auktioner forløber etisk korrekt.

Når du besøger vores hjemmeside, kan vi indsamle visse personlige data for at forbedre din oplevelse. Dette kan omfatte oplysninger som navn, e-mailadresse, telefonnummer, kreditkort oplysninger og lignende. Vi forsikrer dig om, at alle de oplysninger, vi indsamler, behandles i overensstemmelse med gældende love og regler om privatlivets fred.

Persondata gemt via ekstern certificeret udbyder

Hvis du får hammerslag på en vare, skal du betale online med din valgte betalingsmetode (fx Visa kort, Masterkort mv.). Ved betaling har du mulighed for at gemme dine kontooplysninger under din kundeprofil. Vælger du at gøre dette, vil informationer om den valgte betalingsmetode blive gemt via en ekstern certificeret udbyder.

Auktionshuset.com benytter betalingsudbyderen Stripe.

Vi anvender udelukkende godkendte overførsels- og lagringsprotokoller såsom kryptering for at forhindre, at oplysningerne bliver tilgængelige for uvedkommende. På denne måde bliver følsomme oplysninger såsom kreditkort-oplysninger altid omdannet til krypterede koder, inden de ved en sikker metode sendes til os via internettet.

Sikkerhed og opbevaring

Vi tager privatliv og datasikkerhed alvorligt. Vi implementerer strenge sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personlige data mod uautoriseret adgang, tab eller misbrug. Vores computersystemer er sikrede, og vi opdaterer løbende vores politikker og procedurer for at sikre, at de er i overensstemmelse med de nyeste standarder.

I henhold til persondataloven er vi forpligtiget til at slette data, som vi ikke har et formål for at opbevare. Det betyder at vi løbende sletter data fra vores databaser.

Brug af Databehandlere

Vi anvender eksterne virksomheder til blandt andet at bistå os i den tekniske drift af hjemmesiden, fx til at forbedre hjemmesiden, udføre målrettet markedsføring og retargeting samt indhente oplysninger om kunders bedømmelse af vores produkter mv.

De eksterne virksomheder agerer databehandlere og behandler data som vi er ansvarlige for i henhold til vores instruks. Databehandlerne må ikke anvende dataene til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse.

Google Analytics og Google AdWords v/Google Inc. Etableret i USA. De fornødne garantier for overførelse af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield. En kopi af certificeringen kan findes her

Facebook Business. Etableret I USA. De fornødne garantier for overførelse af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield. En kopi af certificeringen kan findes her

Dine rettigheder

Du har ret til at anmode om adgang til, rettelse af, sletning af, begrænsning af dine personoplysninger, berigtigelse af dine personoplysninger, data dataportabilitet samt gøre indsigelse. Du har også til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Vi respekterer dine rettigheder og vil besvare dine henvendelser så hurtigt som muligt.

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet over vores behandling af dine personoplysninger.