Privatlivspolitik

Beskyttelse af personlige data

Velkommen til Anotherauction. Vi er optaget af at beskytte dit privatliv og ønsker at informere dig om, hvordan vi indsamler, bruger og beskytter dine personlige data. Denne privatlivspolitik forklarer vores privatlivspolitikker og -praksis.

Indsamling af personlige data

Når du opretter dig som kunde beder vi dig om at oplyse visse personlige data. For at kunne byde på en vare skal du som minimum oplyse navn, adresse, e-mail og telefonnummer. Ønsker du at sælge, skal du ligeledes oplyse bankinformationer samt ID.

Dine persondata indhentes, registreres, opbevares og anvendes udelukkende med henblik på at gøre det muligt for dig at købe eller sælge varer hos os samt til at overholde vores bogføringsmæssige forpligtelser eller forpligtelser i henhold til forbrugerlovgivningen. Endvidere anvendes dine persondata til at informere dig om nyheder og tilbud, hvis du aktivt har accepteret dette.

Vi anvender derudover dine personoplysninger for at kunne afhente eller levere dine varer. Vi deler i den forbindelse relevante personoplysninger med de sælgere vi samarbejder med. Sælger benytter alene dine oplysninger til at fuldføre de aftaler, du har indgået med dem og os.

Ud over dine persondata indsamler vi oplysninger om, hvilke produkter du byder på, køber eller sælger, fortryder eller reklamerer. Det gør vi, fordi vi til enhver tid skal tilsikre at alle auktioner forløber etisk korrekt.

Når du besøger vores hjemmeside, kan vi indsamle visse personlige data for at forbedre din oplevelse. Dette kan omfatte oplysninger som navn, e-mailadresse, telefonnummer, kreditkort oplysninger og lignende. Vi forsikrer dig om, at alle de oplysninger, vi indsamler, behandles i overensstemmelse med gældende love og regler om privatlivets fred.

Persondata gemt via ekstern certificeret udbyder

Hvis du får hammerslag på en vare, skal du betale online med din valgte betalingsmetode (fx Visa kort, Masterkort mv.). Ved betaling har du mulighed for at gemme dine kontooplysninger under din kundeprofil. Vælger du at gøre dette, vil informationer om den valgte betalingsmetode blive gemt via en ekstern certificeret udbyder.

Auktionshuset.com benytter betalingsudbyderen Stripe.

Vi anvender udelukkende godkendte overførsels- og lagringsprotokoller såsom kryptering for at forhindre, at oplysningerne bliver tilgængelige for uvedkommende. På denne måde bliver følsomme oplysninger såsom kreditkort-oplysninger altid omdannet til krypterede koder, inden de ved en sikker metode sendes til os via internettet.

Sikkerhed og opbevaring

Vi tager privatliv og datasikkerhed alvorligt. Vi implementerer strenge sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte dine personlige data mod uautoriseret adgang, tab eller misbrug. Vores computersystemer er sikrede, og vi opdaterer løbende vores politikker og procedurer for at sikre, at de er i overensstemmelse med de nyeste standarder.

I henhold til persondataloven er vi forpligtiget til at slette data, som vi ikke har et formål for at opbevare. Det betyder at vi løbende sletter data fra vores databaser.

Brug af Databehandlere

Vi anvender eksterne virksomheder til blandt andet at bistå os i den tekniske drift af hjemmesiden, fx til at forbedre hjemmesiden, udføre målrettet markedsføring og retargeting samt indhente oplysninger om kunders bedømmelse af vores produkter mv.

De eksterne virksomheder agerer databehandlere og behandler data som vi er ansvarlige for i henhold til vores instruks. Databehandlerne må ikke anvende dataene til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og er underlagt fortrolighed om disse.

Google Analytics og Google AdWords v/Google Inc. Etableret i USA. De fornødne garantier for overførelse af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield. En kopi af certificeringen kan findes her

Facebook Business. Etableret I USA. De fornødne garantier for overførelse af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield. En kopi af certificeringen kan findes her

Dine rettigheder

Du har ret til at anmode om adgang til, rettelse af, sletning af, begrænsning af dine personoplysninger, berigtigelse af dine personoplysninger, data dataportabilitet samt gøre indsigelse. Du har også til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage. Vi respekterer dine rettigheder og vil besvare dine henvendelser så hurtigt som muligt.

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet over vores behandling af dine personoplysninger.

Cookiepolitik hos GTR ApS

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Meta
Google

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.
Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om “Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: kontakt@anotherauction.dk . Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

GTR ApS
Niverødvej 22
2990 Nivå
Telefon: 40888810
Email: kontakt@anotherauction.dk